Skördemarknaden i bilder

IMG_3600 (kopia)Idag invigde vi skulpturen ”Enighet” i Brönabackenparken med tal av vår ordförande Anita och sång av Hortlax manskör.

Sedan gick vi in till hantverks- och skördemarknaden som vi hade inne på Malmgården denna gång pga regnet. Allt från växter, kryddor, marmelad, sylt och härliga grönsaker till fint hantverk som trådslöjd och tygväskor fanns att handla. Kyrkan sålde parisare och fika. Mycket folk trots regn och rusk, kul!IMG_3602 (kopia)IMG_3603 (kopia)IMG_3627 (kopia)IMG_3586 (kopia)IMG_3624 (kopia)IMG_3589 (kopia)IMG_3571 (kopia)

Förslag till skulptur i parken ”Brönabacken”

skulptur i park högre2webb

Vi i styrelsen har under våren arbetat fram ett förslag till konstverk placerad i mittrundeln i parken. Fyra ”träd” av cortenplåt som förenas med sina grenar till en gemensam krona upptill. Hålrummen mellan grenarna skulle ge ett vackert skuggspel på sommaren och grenarna bli snötäckta på vintern. Det finns också möjlighet att sätta belysning inifrån under de mörka årstiderna.

VAD TYCKER DU?
Förslaget har under ett par veckors tid funnits på ICA Lundmans, ICA Bergsviken, biblioteket och hälsocentralen och nu även här på hemsidan, så att alla ska ha möjlighet att se och tycka till. Skriv gärna en kommentar vad du tycker här på inlägget, berätta för någon i styrelsen, eller sms:a till 070-883 57 25. Vi jobbar sedan vidare med att från flera håll söka ekonomiska medel för uppförandet.