Tävla med din sommarbild under juli, augusti och september 2016!

imagesPublicera ditt finaste sommarminne på Hortlax Trädgårdssällskaps Facebook sida eller maila den till oss på fraga@hortlaxtradgardssallskap.se så lägger vi ut den.

Du tävlar med en bild och märker inlägget med rubriken ”Sommar 2016”.                   Den som den 1 oktober har fått flest Gilla-markeringar får ett presentkort som pris.

 

Och vinnaren är…

Nu är vår Sommarbildstävling på Facebook avgjord! Vinnaren heter Teres Lundqvist från Hörnsjö, söder om Umeå, som med denna fina sommarbild fick 31 gilla-markeringar. Hon får ett blomsterpresentkort hemskickat!

11707313_10153005885737965_2927196969797381009_nDu som inte har hittat vår Facebook-grupp än, sök bara på Hortlax Trädgårdssällskap och gå med! Där kan du inspireras, ställa frågor om knepiga växter, eller lägga ut egna bilder. Och hålla koll på våra evenemang!

 

Tävla med din sommarbild!

Tävla med din sommarbild!

Under juli, augusti och september har du chansen att visa ett eget sommarfoto och dessutom vinna ett hemligt pris. Publicera ditt foto i Hortlax Trädgårdssällskaps Facebookgrupp eller skicka din bild till vår e-postadress; fraga@hortlaxtradgardssallskap.se så lägger vi ut den på Facebook åt dig. Reglerna är enkla. Du tävlar med en bild och märker ditt inlägg med rubriken ”Sommar” samt skriver ditt namn. Sedan gäller det att få flest ”Gilla”-markeringar. Den 1/10 kommer vi att stänga tävlingen. Flest ”Gilla” vinner. Lycka till!