Välbesökt Årsmöte 24 april 2017

Vårt årsmöte 2017 blev en trevlig kväll med många besökare som förutom sedvanliga mötesförhandlingar fick se ett bildspel från en spännande resa till England med besök på några makalöst fina slottsträdgårdar och dricka kaffe med i år hembakat gott fika. Det populära lotteriet med MÅNGA vinster var i år utökat med ett extra sådant, nämligen med en storvinst bestående av ett konsultationsbesök av trädgårdsanläggare/designer Marita Öhlund. Vi hälsar Ann-Louise Engström välkommen som ny styrelsemedlem och tackar vår bästa och mesta trotjänare Sara Kåhrström för mer än 10 års arbete i styrelsen. Hon kommer dock att finnas kvar som en av två extra resurser.

Gilla oss på Facebook, skicka in en sommarbild och vinn pris, delta i årets Växtmarknad 6 juni, passa in två mysiga cafékvällar 18 juni och 20 augusti i Skönviks trädgård Grundvik, Öppen trädgårdsdag 6 augusti och samarrangemanget med Svenska Kyrkan – vår Hantverks- & Skördemarknad 2 september.

Till sist hoppas vi på några trevliga träffar i Brönneparken med start söndag 21 maj kl 12.00 där vi snyggar till bland planteringarna och dricker kaffe. Väl mött!

    

 

Årsmötet

Tack alla ni som kom på årsmötet! Alltid lika roligt att se så många intresserade.


Vår ordförande Ulrika Johansson hälsade välkommen.Carin Öhlund avtackades som styrelseledamot med en fin blomma. Eva-Lena Samuelsson-Grubbström valdes in i styrelsen, välkommen!
Ett särskilt tack till George Pettersson som visade bilder och berättade om sin trädgårdsresa till Kina, mycket intressant!

Årsmöte 2013 – Föreläsare klar

Nu är det dax för  Årsmöte. Boka in den 22 April kl 19.00. Vi träffas som vanligt på Malmgården. Föreläsare blir George Pettersson som ska visa bilder och berätta om sin trädgårdsresa till Kina.

Vi från styrelsen efterlyser någon/några som vill hjälpa till med kaffekokning och städning efter mötet. Vill du hjälpa till? Kontakta Jonny på jonny_carlsson@passagen.se eller 070 311 86 19.

 

Årsmöte 2013

Nu är det dax för  Årsmöte. Boka in den 22 April kl 19.00. Vi träffas som vanligt på Malmgården. Föreläsare är inte ännu bokad, men vi har spännande förslag på gång.

Vi från styrelsen efterlyser någon/några som vill hjälpa till med kaffekokning och städning efter mötet. Vill du hjälpa till? Kontakta Jonny på jonny_carlsson@passagen.se eller 070 311 86 19.

 

Årsmöte 2012

Årsmötet innehöll förutom sedvanliga årsmöteshandlingar också avtackning av en avgående styrelseledamot, en inspirerande föreläsning av Angelina Hjelm från Sinnenas Ateljé och sist men inte minst vårt traditionella lotteri med många fina vinster.