Växtmarknad

Besök vår årliga växtmarknad! Det kostar ingenting att sälja växter, du behöver bara vara medlem (det kan du bli på plats om du inte är det sedan förut) och ta med ett eget bord. Alla är välkomna att handla!Skärmavbild 2014-05-25 kl. 19.29.14

Nu är det snart dax för årets växtmarknad!

Boka in den 6 juni (Sveriges Nationaldag) för då går Hortlax Trädgårdssällkaps Växtmarknad av stapeln.

Marknaden pågår mellan 10.00-13.00.

Alla är välkommna att sälja plantor, växter och trädgårdsrelaterade produkter. Ta med eget bord, anmälan görs på plats innan kl 10.00, ingen avgift.

Nytt för i år är att STA (Svenska Trädgårds Amatörerna) ordnar en föreläsning med Ulrika Bohman i EFS bönhuset kl 13.00. Ingen föranmälan krävs och föreläsningen är öppen för alla besökare.

Välkommna!

Växtmarknad 2012

Vilken härlig växtmarknad vi fick! Många som sålde plantor och ännu fler som fyndade. Efter första timmen med fint väder så öppnade sig skyarna och regnet öste ner. Men trots detta så var det många som dröjde sig kvar och passade på att fika inne på EFS. Många försäljare hade ganska tomt på sina bord när det var dags att plocka ihop!

Snart dags för växtmarknad!

Besök vår årliga växtmarknad onsdagen 6 juni (Sveriges nationaldag) kl 10.00 – 13.00 vid EFS i Hortlax. Här kan du fynda perenner, sommarblommor och grönsaksplantor.

Ett samarrangemang med EFS som kommer att sälja fika och hamburgare. Du som vill sälja plantor tar med eget bord.